OPUS2

De Sint-Niklase Kunstvrienden, die onder leiding van Dimitri Bracke, in de hoogste afdeling van harmonieorkesten concerteren, breken voor het eerst uit naar Temse voor hun jaarlijks OPUS lenteconcert. Ze zijn daar te gast op zondag 29 april om 15u in de moderne H.Hartkerk. Het gevarieerd programma omvat ook Spaanse furie. David Van Maelesolist bij de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen is special guest in het Concierto para Clarinete van Oscar Navarro.

Voorverkoop 14 eur. Jongeren -18  10 eur. Tickets kan je bestellen door op de affiche te klikken of hier te klikken.

Tickets aan de kassa kosten 18 euro (10 euro voor -18j).

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.