Kunstvrienden sluiten STELLA MUSICA

PERSBERICHT: Kunstvrienden sluiten STELLA MUSICA

Sint-Niklaas. Het Provinciaal domein De Ster mag terugblikken op een geslaagde eerste editie van muziekfestival STELLA MUSICA. Van mei tot september concerteerden lokale en regionale artiesten in een mooi groen kader. Een extra seizoensaanbod naast het dagelijkse en reguliere aanbod van attracties en activiteiten van domein De Ster.

Jeugdensemble en Harmonie deKunstvrienden besloten met een dubbelconcert vol zomerse muziek onder grote belangstelling in en rond de feetstent.

 

 

Bijlage: 2 foto’s van het dubbelconcert

In de marge:

deKunstvrienden kijkt al uit naar het jaarlijkse galaconcert voor Kunst in de Stad. Op 24 oktober in de stadsschouwburg zijn ze te gast met een Beethoven homage met groot koor, piano en orkest.

Op zondag voor kerstdag organiseert deKunstvrienden i.s.m. het CC van Sint-Niklaas in Don Boscokerk voor de 16de keer XMAS XL. Dit jaar op het thema Musacal Songs met 170 uitvoerders uit Jeugdtheater Ondersteboven (JTO), Belcanto en Bohemian Producties, de drie Sint-Niklase sterkhouders in musical. Uitzonderlijk is een extra concert ingelast.

Op 15 april 2023 staat dan weer een compleet ander programma op stapel voor het veelzijdige orkest: Het majestueuze The Queen Symphony, ook in samenwerking met het CC van Sint-Niklaas.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.