The Queen Symphony

Sint-Niklaas. Met enkele flashmobs als verrassing was het Waasland Shopping Center zaterdag in de ban van Queen. Een selectie uit het 60 koppig orkest van The Queen Symphony bracht dat meesterwerk onder de ruime aandacht.

The Queen Symphony is niet de zoveelste medley van, maar een meesterlijke zesdelige symfonie die het muzikale erfgoed van Freddie Mercury naar een nieuwe dimensie tilt. 160 uitvoerders groot koor en hybryde orkest met ook piano, cello, harp en viool strijken zaterdag 15 april neer in Don Boscokerk. Een co-productie met het Cultuur Centrum van Sint-Niklaas. www.thequeensymphony.be

https://www.hln.be/sint-niklaas/flashmob-brengt-vleugje-queen-in-waasland-shopping-center~ab801e3b/?utm_source=whatsapp&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.